specialisaties

Sportfysiotherapie


Waarom Fysiotherapie Spoorlaan?

Onze fysiotherapeut Anneloes van Kamp heeft in 2016 haar master sportfysiotherapie gehaald en is onze specialist als het gaat om sport gerelateerde klachten.

Door haar master sportfysiotherapie heeft ze extra kennis opgedaan om aan u de beste begeleiding te geven. Zowel bij recreatieve sporters, maar ook bij sub- en topsporters. Samen met u gaat ze kijken hoe ze u zo snel, maar veilig mogelijk weer terug krijgt op het gewenste sportniveau. De sportfysiotherapeut is in staat om de algemene fysiotherapeutische verrichtingen aan te passen aan het niveau van de sporter en hem of haar op een veilige manier weer te kunnen laten presteren op het oude sportniveau. De keuzes die worden gemaakt tijdens diagnostiek en behandeling zijn gebaseerd op up-to-date literatuur, eigen praktijkervaring en (sport)fysiotherapeutische richtlijnen.

De focus van sportfysiotherapie ligt op prestatie bevorderende zorg bestaande uit voorlichting, advies, sport specifieke training, coaching en preventie van klachten met als doel re-integratie in sport. De sportfysiotherapeut onderscheidt zich door het beheersen van specifieke kennis en vaardigheden over sport gerelateerde klachten die belangrijk zijn voor de revalidatie. Binnen de sportfysiotherapie ligt de focus zowel op functiestoornissen zoals bijvoorbeeld pijn als op de beperkingen binnen de sport activiteiten en sport participatie.

Onze Specialist

Gabriëlle

van den Broek - Kitslaar

Anneloes

van Kamp

Maak nu een afspraak

Met één van onze specialisten.
Afspraak Maken