Praktijk

Fysiotherapie / Manueletherapie / Sportfysiotherapie


Fysio Spoorlaan is de praktijk in Oss voor fysiotherpie, manuele therapie en sportfysiotherapie. Ook voor dry needling, arbeidsfysiotherapie, medical taping en echografie bent u bij van onze medewerkers op het juiste adres. In onze fitnessruimte verzorgen wij medische fitness.

Momenteel hebben wij 5 therapeuten in dienst met elk hun eigen specialiteiten. Hierdoor kunnen wij uw klachten / blessures gericht en effectief behandelen. 

receptie-fysio-spoorlaan

Team Spoorlaan

Onze Specialisten


Joost

de Veer

Matoin

Savi

Gabriëlle

van den Broek - Kitslaar

Anneloes

van Kamp

Manon

van Asseldonk

Historie


Deze praktijk werd in 1974 samen met de praktijk te Berghem opgericht door Frank Rassaerts en Quirin de Veer. We hebben ons vanaf begin gericht op kwalitatief hoogstaande fysiotherapie met ruimte voor een persoonlijke benadering.

Door het onverwacht overlijden van Frank in 1997 kwam een einde aan een jarenlange uiterst collegiale en vriendschappelijke samenwerking.

In 2012 nam ook Quirin de Veer afscheid van de praktijk. Hij droeg deze over aan zijn zoon Joost de Veer. 

Maak nu een afspraak

Met één van onze specialisten.
Afspraak Maken

Werken bij Fysiotherapie Spoorlaan?

Het team van fysiotherapie Spoorlaan bestaat uit gedreven en zelfstandig werkende fysiotherapeuten. Wij geloven in gespecialiseerde fysiotherapie en werken samen als team om mensen beter en actiever te laten bewegen. Wij werken in een respectvolle en huiselijke sfeer met elkaar en met onze patiënten.

Vacature:

Momenteel hebben we geen vacature.

Echter ben jij een enthousiaste fysiotherapeut die zich wil ontwikkelen. Herken je jezelf in de eigenschappen; sociaal, flexibel, zelfstandig en verantwoordelijk Heb je affiniteit met sport, stuur dan een open sollicitatie.

mail je CV en Motivatiebrief naar info@fysio-spoorlaan.nl

t.a.v. Joost de Veer