Contact

Neem contact met ons op.


Adres

Fysiotherapie Manuele therapie en Sportfysiotherapie Spoorlaan

J. de Veer C.S.

Spoorlaan 70
5348 KC OSS

0412- 69 01 35
info@fysio-spoorlaan.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 21:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 19:00
Vrijdag 08:00 - 19:00

* Voor ONVZ verzekerden is er in 2018 een mogelijkheid tot behandeling op zaterdagochtend, wilt u hiervan gebruik maken neem dan contact op met ons.Afspraak Maken

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Policy

Parkeren

Voor de praktijk van fysio Spoorlaan is een parkeerstrook waar tegen betaling maximaal 2 uur geparkeerd mag worden (automaat voor huisnummer 66) daardoor is er vrijwel altijd plaats.
Vóór 9:00 en na 18:00 (behalve op donderdag) is parkeren gratis.

Houdt u a.u.b. rekening met de inritten van onze buren.

Voor de praktijk is een gehandicaptenparkeerplaats, maar ook op alle andere parkeerplaatsen in de straat mag met een vergunning maximaal 2 uur gratis geparkeerd kan worden.
Op onze oprit is uiteraard ruime plaatsingsmogelijkheid voor fietsen, scooters, scootmobielen etc.

Feedback?


Klachten

Heeft u klachten over de behandeling, de fysiotherapeut of de praktijk? Meld het ons.

Wij waarderen het als u met een mogelijke klacht of verbeterpunt contact zoekt. Dit kan bij de behandelend fysiotherapeut of bij de praktijkhouder. Uw kalcht zal worden behandeld conform de richtlijn van het KNGF, voor meer informatie zie de bijlage.

Verbeterpunten

Wij streven ernaar de praktijk en het beleid continue te verbeteren. Heeft u tips of tops, meld het ons en wij gaan er mee aan de slag.

Daarnaast zullen wij u, met uw toestemming uitnodigen tot het invullen van een patiënt-tevredenheidsonderzoek. Deze uitnodiging krijgt u via Qualiview, doorgaans na afloop van de behandeling. Het invullen kan anoniem. Wij waarderen wij het ten zeerste als u het patiënt-tevredenheidsonderzoek invult.

Plan je Route

naar onze praktijk.