Zorgverzekering

2024


Voor 2024 hebben wij met iedere verzekeraar een contract afgesloten. Dit betekent dat uw fysiotherapiebehandelingen in uw aanvullende verzekering volledig vergoed worden.

Overweegt u over te stappen van zorgverzekeraar, doet u dit dan uiterlijk vóór 1 januari 2024. U kunt ons om advies vragen. Wij kunnen u adviseren in de keuze voor een verzekeraar en in de keuze voor een aanvullend pakket. Op de nieuwspagina kunt u hier meer informatie over vinden.

Wij raden u de volgende verzekeringen wel of niet aan:

Smiley groen


VGZ
ONVZ
DSW
* AZOSS

Smiley geel


CZ
Zorg en Zekerheid
Menzis
Caresq
ASR Ditzo

 

Smiley rood


Zilveren Kruis
Salland


Chronische fysiotherapie

Bij bepaalde aandoeningen waarvoor veel fysiotherapie nodig is, kunt u een chronische machtiging krijgen na de 20e behandeling. U kunt hier (hyperlink naar https://www.independer.nl/fysiotherapie/info/chronische-aandoeningenlijst.aspx) zien voor welke aandoeningen dit geldt. De eerste 20 behandelingen worden dan vergoed uit de aanvullende verzekering. Vanaf de 21e behandeling komt de vergoeding uit de basisverzekering. Hiervoor betaalt u wel eerst uw eigen risico. Dit geldt niet voor behandelingen die direct uit de aanvullende verzekering komen

Voorbeeld: stel u heeft een aandoening op de chronische lijst en u heeft 9 behandelingen in uw aanvullende verzekering. De eerste 9 behandelingen worden uit de aanvullende verzekering vergoed, daarna zijn 11 behandelingen voor eigen kosten. Vanaf de 21e behandeling komt u in de basisverzekering.

* AZOSS

Wij willen u wijzen op de gemeentepolis van CZ en VGZ, AZOSS (Aanvullende Zorgverzekering Oss). AZOSS is een basisverzekering van de gemeente Oss met een aanvullende verzekering voor inwoners zonder een hoog inkomen. Als u via https://www.gezondverzekerd.nl/ op gemeente Oss zoekt en een pakket kiest kunt u bij ‘Kom ik in aanmerking’ kijken of u in aanmerking komt voor deze gemeentepolis.

Voordelen van AZOSS:

  • Aantrekkelijke premie. Gemeente Oss betaalt maandelijks €25 of €50 mee direct aan CZ of VGZ.
  • Ruime vergoedingen, ook voor kinderen, ook voor fysiotherapie.
  • Bij het extra uitgebreide pakket is het eigen risico meeverzekerd.
  • Geen medische keuring.

 Voor vragen kunt u terecht bij uw fysiotherapeut of neem telefonisch contact op via 0412-690135 (optie 3: administratie).

Let op: in de aanbeveling voor een verzekeraar is alleen gekeken naar de vergoeding voor fysiotherapie, niet naar overige vergoedingen.

Team Fysiotherapie Spoorlaan

Zorgverzekeraar 2024

 

Onze Specialist

Joost

de Veer

Maak nu een afspraak

Met één van onze specialisten.
Afspraak Maken