Warning: file_put_contents(/home/deb119917/domains/fysio-spoorlaan.nl/public_html/tmp/cmsmsext/2050850_l4hdr74jij3h464tdvg3iigkmn.cmsextsession): Failed to open stream: Permission denied in /home/deb119917/domains/fysio-spoorlaan.nl/public_html/modules/CMSMSExt/lib/session/class.Manager.php on line 45
Fysiotherapie Spoorlaan
 

Specialisaties

Sportfysiotherapie


Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie gericht op het onderzoek en de behandeling van sportgerelateerde klachten. De focus van sportfysiotherapie ligt op prestatiebevorderende zorg bestaande uit voorlichting en advies, sportspecifieke training, coaching en preventie van klachten met als doel re-integratie in sport. De sportfysiotherapeut onderscheidt zich door het beheersen van specifieke kennis en vaardigheden over sportgerelateerde klachten die belangrijk zijn voor de revalidatie. Binnen de sportfysiotherapie ligt de focus zowel op functiestoornissen zoals pijn als op de beperkingen binnen de sportactiviteiten en sportparticipatie. De sportfysiotherapeut is in staat om de algemene fysiotherapeutische verrichtingen aan te passen aan het niveau van de sporter en hem of haar op een veilige manier weer te kunnen laten presteren op het oude sportniveau. 

Onze fysiotherapeut Anneloes van Kamp heeft in 2016 haar master sportfysiotherapie behaald en is onze specialist als het gaat om sportgerelateerde klachten. Zij behandelt zowel recreatieve sporters als sub- en topsporters. Samen met u gaat ze kijken hoe ze u zo snel, maar veilig mogelijk weer terug krijgt op het gewenste sportniveau. De keuzes en behandelmethoden die worden toegepast zijn altijd onderbouwd met de meest up-to-date beschikbare evidentie. 

Onze fysiotherapeuten Remy Griens en Gabrielle van den Broek-Kitslaar hebben een opleiding sportfysiotherapie gedaan aan respectievelijk ESP Science en Education en International Academy of Sportscience.

 

Onze Specialist

Gabriëlle

van den Broek - Kitslaar

Anneloes

van Kamp

Remy

Griens

Maak nu een afspraak

Met één van onze specialisten.
Afspraak Maken