Warning: file_put_contents(/home/deb119917/domains/fysio-spoorlaan.nl/public_html/tmp/cmsmsext/499629_22bv83iniso9hc5ldb9d64obrr.cmsextsession): Failed to open stream: Permission denied in /home/deb119917/domains/fysio-spoorlaan.nl/public_html/modules/CMSMSExt/lib/session/class.Manager.php on line 45
Fysiotherapie Spoorlaan
 

Klachten

Hand- en polsklachten


Wat zijn hand- en polsklachten?

Je gebruikt je handen en polsen de hele dag bij allerlei activiteiten. Daardoor kunnen klachten behoorlijk beperkend zijn in het dagelijks leven. Klachten kunnen een acuut ontstaan hebben of kunnen geleidelijk aan beginnen. Klachten kunnen ingedeeld worden in aspecifieke klachten, bijvoorbeeld op basis van leeftijd, overbelasting, trauma en/of ontsteking en specifieke klachten, zoals een botbreuk.

Remy Griens is opgeleid volgens het Mulligan Concept, wat erop gericht is om gewrichten, waaronder de pols en hand, te mobiliseren. Het doel van de behandeling is het herstellen van de normale beweeglijkheid en functie van het gewricht. Indien de klacht erom vraagt, kan doorverwezen worden naar een handtherapeut. 

 

Onze Specialist

Remy

Griens

Maak nu een afspraak

Met één van onze specialisten.
Afspraak Maken