Social Media

Volg ons via:

 

1366052197 facebook 

Fysiotherapie Manuele therapie en Sportfysiotherapie Spoorlaan

 

J. de Veer C.S.

 

Spoorlaan 70
5348 KC OSS
Tel: 0412- 69 01 35

Mail: info@fysio-spoorlaan.nl

 

Contactformulier en Route-info

De fysiotherapeut behandelt en begeleidt bij klachten aan het bewegingsapparaat. Dit betekent dat de fysiotherapeut u behandelt bij klachten aan gewrichten, spieren en pezen. Maar ook in het herstel na een operatie speelt de fysiotherapeut een belangrijke rol. Daarnaast  kunnen wij u ook begeleiden bij een chronisch ziektebeeld.

Directe Toegangkelijkheid:

Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbriefje meer nodig  voor de fysiotherapeut.
Natuurlijk mag u eerst een afspraak maken met uw huisarts, maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel.
De huisarts blijft een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

De eerste behandeling:

De eerste behandeling zal bestaan uit een intake met een lichamelijk onderzoek. Hierin worden de klachten in kaart gebracht. Met deze informatie bespreekt de fysiotherapeut met u het behandelplan.  Voor de eerste afspraak vragen wij uw gegevens waarmee wij opvragen hoe u bent verzekerd voor ziektekosten. Daarmee weten we vooraf hoeveel behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar;

Het behandeltraject:

Samen met de fysiotherapeut wilt u zo snel mogelijk werken aan uw herstel. Tijdens de behandelingen zal de fysiotherapeut gebruik maken van de volgende behandelmethoden.

  • Informeren / adviseren
  • Het geven van Huis Werk oefeningen
  • Oefentherapie
  • Massage
  • Mobiliseren
  • Fysische therapie (UKG / korte golf / TENS)

Al onze fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF. Dit houdt in dat wij continu actief bezig zijn met bij- en nascholing om de kennis up-to-date te houden.